Blogg

Tiltrekkende og lykksalig

Vet du at du selv skaper din måte å være tiltrekkende på? Du vil bli sett, kjent og verdsatt. Det gir deg godfølelsen når du føler deg tiltrekkende.  Når du velger å være den mest tiltrekkende versjonen av deg selv, er du den du alltid har hatt lyst å være og det merker de rundt deg.

30183583_l

Tiltrekning kommer fra innsiden og ut og har lite å gjøre med det fysiske, og alt å gjøre med hvordan du føler om deg selv. De som er «naturlig tiltrekkende» bruker sannsynligvis mindre tid på å prøve å skape et utseende, og mer tid på hvem de er. De forstår at tiltrekning ikke handler om hva de har på seg, men hvordan de har det, ikke om hva de gjør, men hvordan de gjør det. De er autentisk og lærer å kjenne seg selv –  det tar tid og er krevende.

Det beste forholdet du noen gang vil ha er det gode forholdet til deg selv. Det er kjent visdom: Når du har det bra med deg selv, vil folk føle det samme om deg også.

Vil du at andre skal bli tiltrukket av deg fordi du ikke har bra selvfølelse? For å være tiltrekkende må du ta vare på deg selv, stole på og elske deg selv. Gi deg tid til positiv egenrefleksjon og verdsettelse av deg selv.

Det kan komme til et punkt der du må ta en beslutning – fra å prøve å være det du tror andre vil at du skal være, til å være det mennesket du ønsker å bli. Hvis du mister eller forandrer deg selv for andre, betyr det egentlig at du tviler på at du faktisk er verdig som du er- du tviler på din egen verdi.

Aksepter alle deler av deg selv Det er en myte at de som er tiltrekkende ikke føler usikkerhet. Det er menneskelig å tvile du deg selv fra tid til annen, det er naturlig og det handler om hvordan du takler det. Møt usikkerheten og fordøm ikke deg selv for feil – aksepter dem. Alle deler av deg selv – inkludert feilene er en del av din selvkjærlighet. Ved å omfavne alt du er, inspirerer du også andre til å verdsette det.

Da vil du vandre aldeles lykksalig rundt i hverdagen.

Lykksalig ja, husker du følelsen av lykksalighet fra du var liten? Hva var det som gav deg den følelsen, den gleden, tiden fløy av sted midt i lykksaligheten din og du kunne holde på i evigheter?

Den følelsen er så god, den følelsen kan du ha ofte, hvis du vil. Når du er engasjert i noe spennende eller sammen med mennesker som får hjertet til å kvittre, du er mentalt tilstede her og nå og kjenner pur glede.

Bruk litt tid i dag og kjenn på lykksaligheten i hverdagsøyeblikket. Når du spiser og drikker, når du dusjer, når du rusler. Skru på sanseapparatet og kjenn godt etter i hele kroppen. Gjør ting sakte, kjenn på lukter, smaker, tekstur, farger og lyder. Hva legger du merke til når du bruker tiden sånn? Hvordan kjennes lykksaligheten ut i kroppen din?