Kunst: mal ditt mål

Nederst på siden kan du se bilder jeg har laget og finne linken til min kunstside artbysissel.com se websiden her

TA ET VIKTIG VALG MED PICASSOBRILLER PÅ  Ny dato under avklaring meld din interesse på mail hvis du er interessert

Står du overfor et konkret valg eller en beslutning som er viktig for deg å ta, kan dette være en nyttig ettermiddag for deg. For å motivere deg til å gå steget fullt ut, er det til stor hjelp å sjekke ut både muligheter og eventuelle hindre som kan holde deg tilbake.

vei

Når du har tatt ditt valg, visualiserer du det på lerret, med positive briller og god energi og Picasso- blikk. Du uttrykker deg gjennom symboler, figurer eller natur og med ditt valg av farger –  på den måten som passer for deg. Jeg hjelper deg underveis, hvis du står fast og det er en uformell kveld hvor du skal ut av komfortsonen men kjenne at det er spennede og bra for din kreativitet og ditt sinn. Maleriet vil øke motivasjonen din og bidra til å holde et fokus fremover.

Temaer:

 • Identifisere dine muligheter
 • Identifisere eventuelle hindre
 • Smaken av nådd mål
 • Ta et viktig valg
 • Male din beslutning, ditt mål med energi og kreativitet
 • En plan for første steg

Etter kurset skal du ha:

 • Ryddet i dine tanker
 • Tatt en beslutning
 • Visualisert ditt mål på lerret
 • Satt ord på hva du må gjøre for å ta første steg

Dato:    Ny dato under avklaring

Tid:        kl. 17.00. Kurset varer i 3-3,5  timer med maks 10 deltagere.

Sted:     Thon Hotel Vika Atrium, Munkedamsveien 45, Oslo.

Kurset kan og settes opp andre steder i Norge om gruppen er stor nok, meld din interesse

Pris:      kr 1.350,-.

Prisen inkluderer lerret (som du får med deg hjem), kaffe/te og nøtter. Du får tilgang til eget bordstaffeli, pensler, maling og kullstift. Ta gjerne med en gammel skjorte/forkle som du kan male i. Ring tlf. 97681920 hvis du har spørsmål

Vil du delta? Send mail til sissel@sisselstoltenberg.no så setter jeg deg på listen og sender deg informasjon om dato.

 

OM KURSENE

Det kan forsterke det og gjøre deg mer engasjert og motivert hvis du maler ditt mål og henger det opp som en påminnelse i hverdagen

Dette er en type workshop hvor det er fokus på deg som type menneske og ditt mål eller fokustema fremover på jobb eller privat. Etter at du har identifisert ditt mål/fokustema, går vi over i malemodus.  Alle får sitt eget staffeli, sitt lerret, pensler, malefarger, osv.

Dere maler /symboliserer målet på lerret. Jeg gir kort innføring i farger etc. og går rundt og hjelper og gir  råd (jeg har lært litt som kveldsstudent på Kunstfagskolen i Bærum og går nå på Kunstskolen i Nydalen på andre året ) Her er ingen fasit på hvordan det skal se ut, det er helt opp til deg. Men det er godt å utrykke seg på lerret og ”leke” litt med farger og form.

Jeg har kjørt flere kurs og malebiten blir alltid godt mottatt. Det er mange fornøyde og stolte deltakere som tar med sitt bilde hjem eller til kontoret.

Kursene kan også settes opp i bedrifter (les under)

Ta kontakt på mail eller tlf 976 81 920. Se bildegalleri av egen kunst lenger ned

MALE I GRUPPER/TEAM

Vi har med stor suksess også tilbudt kursdeltakere i grupper å male sitt mål/sin visjon etc

Vi har en workshop hvor det er fokus på deg som type menneske, ditt mål fremover på jobb/i teamet/som leder osv.  På slutten av dagen får de være med på ”malekurs” hvor alle får sitt eget staffeli, sitt lerret, pensler, malefarver, osv. Så maler de/symboliserer de sitt mål. Jeg gir dem litt innføring i farver etc og går rundt og assisterer og gir de små råd. Når vi er ferdig har vi vernissage, alle har døpt sitt bilde og sier noe om prosessen og hva de har formidlet.

Er det middag i etterkant, har kunden pleid å gi et glass ”kunstnervin” når de maler, det får noen til å tørre mer (de som sier at det overhodet ikke er kreativ – men gjett om de er kreative)

Har brukt dette i flere lederkurs/kurs og det blir alltid godt mottatt. Det er mange stolte deltakere som tar med sitt bilde hjem eller til kontoret.

Vi kan bruke dette i mange ulike kurs eller anledninger, eller kombineres med andre typer kurs/tema og jeg kan ta grupper på inntil 24 personer

Trenger du noe ekstra til for eks;

 • Sette viktige mål for de ansatte
 • Teamutvikling
 • Kick off
 • Sommeravslutning
 • Lederutvikling

Ta kontakt hvis du trenger mer informasjon

Galleri, egne bilder

Dette er bare noen av de bildene jeg har laget, se mer om bildene og malekurs her

artbysissel.com