Kunst: kurs og maling

Jeg kjører også kurs kombinert med billedmaling på en uhøytidelig, morsom måte. Nedenfor er to av kursene. Les om kurs og se bilder og trykk på min kunstside:  artbysissel.com   

Andre kunstneriske linker er; Facebook: art by Sissel og Instagram: artbysissel

STRESSFRIE MALEKURS    Link til kursene

i283163839610463582._szw480h1280_[2]

Vær kreativ i en uformell atmosfære, mal på hotell eller privat, innta plassen din, innta det du vil, mal det du vil med rolig bakgrunnsmusikk. Jeg har både kveldskurs og lørdagskurs.

Kursene kjøres på Gabeslhus Hotell, Gabelsgate 16, Frogner i Oslo. For neste datoer, se link over eller www.artbysissel.com

Lørdagskurset varer fra kl 10-16 med en lunsjpause, dere tar med et par lerret i den størrelsen dere vil og så eksperimenter vi oss med både maling, medier, spray, krakelering og mye annet gøy, du får veiledning hele tiden.

Kveldskurset er ca 2-3 timer og koster kr 650,- per person, ikke mye for en fornøyd «fersk kunstner» som går hjem med lerret under armen?

I tillegg kan dere kjøpe noe å drikke i resepsjonen. Gå rett fra jobb til kurs, som starter kl 17.00

Prisen inkluderer grunnleggende læring, ditt lerret, alt av maling/kull etc. og kanskje nye bekjentskaper? Jeg tilbyr deg bordstaffeli, malelerret, pensler, maling, forkle, kritt og utstyr og gode råd. Jeg er kunstfagutdannet og veileder deg gjerne underveis, hvem vet, kanskje dette er første steg til noe mer? Det er ingen fasit og høye krav, et blått bilde med en gul prikk er også kunst, men du kan og male etter valgt bilde….

Du trenger ingen forkunnskap, bare ta med deg selv, noen venner, kollegaer, medlemmer i foreninger –  som vil være med på moroa! Meld deg på: kontakt

Komme til deg privat?

Jeg kan også komme til private arrangementer, jenteklubben/gutteklubben, bursdager for voksne eller barn osv . Og du kan velge arena selv. Dette blir gøy!! Her er litt mer info: Hvilken dag som helst i uken, også etter arbeidstid i hverdagen. Hvor du vil (hjemme eller et lokale vi finner) Minst 8-10 personer må delta for at jeg kjører opplegg Er det privat står du selv for servering. Jeg dekker bord og gulv med plast og rydder og rengjør utstyr. Depositum for to personer kreves i grupper og for enkeltpersoner er det bindende ved påmelding.

MINI COACH&MALEKURS neste dato avklares nå    Link til kursetvei

Står du ovenfor et konkret valg eller en beslutning som er viktig for deg, kan dette være en nyttig ettermiddag/kveld for deg. For å motivere deg til å gå steget fullt ut, er det til stor hjelp å sjekke ut både muligheter og eventuelle hindre som kan holde deg tilbake.

Når du har tatt ditt valg, visualiserer du det på lerret, med positive briller og god energi og Picasso- blikk. Du uttrykker deg gjennom symboler, figurer eller natur og med ditt valg av farger –  på den måten som passer for deg. Jeg hjelper deg underveis, hvis du står fast og det er en uformell kveld hvor du skal ut av komfortsonen men kjenne at det er spennede og bra for din kreativitet og ditt sinn. Maleriet vil øke motivasjonen din og bidra til å holde et fokus fremover.

Temaer:

 • Identifisere dine muligheter
 • Identifisere eventuelle hindre
 • Smaken av nådd mål
 • Ta et viktig valg
 • Male din beslutning, ditt mål med energi og kreativitet
 • En plan for første steg

Etter kurset skal du ha:

 • Ryddet i dine tanker
 • Tatt en beslutning
 • Visualisert ditt mål på lerret
 • Satt ord på hva du må gjøre for å ta første steg

Dato:    neste dato avklares

Tid:        kl. 17.00. Kurset varer i 3-3,5  timer med maks 10 deltagere.

Sted:     sentralt i Oslo

Kurset kan og settes opp andre steder i Norge om gruppen er stor nok, meld din interesse

Pris:      kr 1.350,-.

Prisen inkluderer lerret (som du får med deg hjem), kaffe/te og nøtter. Du får tilgang til eget bordstaffeli, pensler, maling og kullstift. Ta gjerne med en gammel skjorte/forkle som du kan male i. Ring tlf. 97681920 hvis du har spørsmål

Vil du delta? Send mail til sissel@sisselstoltenberg.no så setter jeg deg på listen og sender deg informasjon om dato. Eller klikk her: kontakt

OM KURSENE

Det kan forsterke det og gjøre deg mer engasjert og motivert hvis du maler ditt mål og henger det opp som en påminnelse i hverdagen

Dette er en type workshop hvor det er fokus på deg som type menneske og ditt mål eller fokustema fremover på jobb eller privat. Etter at du har identifisert ditt mål/fokustema, går vi over i malemodus.  Alle får sitt eget staffeli, sitt lerret, pensler, malefarger, osv.

Dere maler /symboliserer målet på lerret. Jeg gir kort innføring i farger etc. og går rundt og hjelper og gir  råd (jeg er kunstfagutdannet ) Her er ingen fasit på hvordan det skal se ut, det er helt opp til deg. Men det er godt å utrykke seg på lerret og ”leke” litt med farger og form.

Jeg har kjørt flere kurs og malebiten blir alltid godt mottatt. Det er mange fornøyde og stolte deltakere som tar med sitt bilde hjem eller til kontoret.

Kursene kan også settes opp i bedrifter (les under)

Ta kontakt på mail eller tlf 976 81 920. Se bildegalleri av egen kunst lenger ned

MALE I GRUPPER/TEAM

Vi har med stor suksess også tilbudt kursdeltakere i grupper å male sitt mål/sin visjon etc

Vi har en workshop hvor det er fokus på deg som type menneske, ditt mål fremover på jobb/i teamet/som leder osv.  På slutten av dagen får de være med på ”malekurs” hvor alle får sitt eget staffeli, sitt lerret, pensler, malefarver, osv. Så maler de/symboliserer de sitt mål. Jeg gir dem litt innføring i farver etc og går rundt og assisterer og gir de små råd. Når vi er ferdig har vi vernissage, alle har døpt sitt bilde og sier noe om prosessen og hva de har formidlet.

Har brukt dette i flere lederkurs/kurs og det blir alltid godt mottatt. Det er mange stolte deltakere som tar med sitt bilde hjem eller til kontoret.

Vi kan bruke dette i mange ulike kurs eller anledninger, eller kombineres med andre typer kurs/tema og jeg kan ta grupper på inntil 24 personer

Trenger du noe ekstra til for eks;

 • Sette viktige mål for de ansatte
 • Teamutvikling
 • Kick off
 • Sommeravslutning
 • Lederutvikling

Ta kontakt hvis du trenger mer informasjon

Galleri, egne bilder

Dette er bare noen av de bildene jeg har laget, se mer om bildene og malekurs her: webside: Artbysissel.com , Facebook: art by Sissel og Instagram: artbysissel