Om meg

Jeg eier firmaet 2coach som tilbyr skreddersydde og helhetlige løsninger for å styrke selvledelse, konkurransekraft, arbeidsglede og måloppnåelse

Vi er opptatt av kultur og resultatskapning når vi arbeider med:

– Leder- /team og medarbeiderutvikling

– Selvledelse

– Karriereveiledning  og typeanalysen JTI

– Coaching , coachingferdigheter og verktøy

– Relasjonscoaching, konflikthåndtering og vanskelige samtaler

– Medarbeider- og resultatsamtaler

– Sensitivitet

– Omstilling, endring og sykefravær

– Stressmestring og balanse

Min visjon som coach/pilot og lederutvikler

Gode idrettsutøvere kan ikke bli Olympiamestere uten sin personlige coach. De vet at coachen vil være der for å observere, støtte og finne måter for å forbedre deres prestasjon på. Coachen gir en kontinuerlig støttende og utfordrende partnerskap som får frem det beste i deg og får frem den beste utgaven av deg selv som har livsglede og overskudd i hverdagen.  Jeg kan hjelpe deg både innen karriere, jobbliv og privatliv. Jeg kan hjelpe deg som vil ha det meste og det beste ut av livet ditt – som enkeltmenneske, som leder og i gruppe/team

«Den største gleden du kan ha, det er å gjøre andre glad»

Gi Bort Dagen setter frivillighet og giverglede i system og mottoet deres passer meg midt i hjertet. Selvsagt tar jeg samfunnsansvar, skulle bare mangle. Her er noen jeg har «gitt meg bort til»

Kurs Ung Inkludering som motiverer ungdom og lærere til å skape møteplasser, gode relasjoner Les omtalen her

 Røde Kors Bærum Les omtalen her

ErlikOslo 17 mars_o

ErLik Oslo sitt redaksjon/distribusjons-team

Hvem jeg jobber med 

Jeg jobber med enkeltpersoner på alle nivå, ledere, tillitsvalgte,  team/ledergrupper og de som trenger en ”pilot” til veivalg i livet eller i jobben. Noen trenger meg også som hjelp for å få til en balansert hverdag og sette viktige grenser for seg selv.

Bakgrunn

Jeg er sertifisert CTI-coach med utdannelse fra Coach Training Institute i London. Jeg har Bedriftsøkonomi og Kommunikasjonsrådgivning fra BI og er sertifisert i analyseverktøyet JTI (MBTI typepsykologi for enkeltpersoner og team) samt Big Five og NEO PI-R (verktøy for personlighetsutvikling og rekruttering) I tillegg er jeg kunstfagutdannet  fra Nydalen Kunstfagskole og bruker gjerne maling i kursene mine.

Slik jobber jeg

Vi kjører gjerne en prosess som går over tid med møter hver andre/tredje uke.

For grupper har jeg både felles samlinger og individrettet coaching/veiledning der det er behov for det. Individuelle samtaler kan gjennomføres på kontoret, per telefon, på Zoom (jeg sender link) eller på Skype.

Last ned Skype her:  http://www.skype.com/intl/no/get-skype/on-your-computer/windows/

Her holder jeg til

Jeg gjennomfører ofte kurs , gruppesamlinger og en-til-en samtaler på Thon Vika Atrium og på Gabelshus Hotell.

I tillegg har jeg en-til-en samtaler  i mitt atelier i Kulturgaten, Flytårnet Kultursenter, Forneburingen 11, rett ved Telenor Arena. Eller på hjemmekontor i Langoddveien 19 A, Snarøya. Buss 31 til Telenor Fornebu (hvis du kommer med bil, er det er stor parkeringsplass)