Kurs

Relasjoner/par, enslig eller på leting etter «den rette»?

Par/relasjonspilot tar dere med på en viktig reise (les mer om «Enslige» eller «På leting etter den rette» lenger ned)

Hvor trygge er dere på hverandre, hvor godt forstår dere hverandre? Hva gjør dere for at forholdet skal være sunt og godt? Hva er det som gir dere den gode følelsen i forholdet og hva er utfordrende?

DSC_0522

Mange søker hjelp for egen kartlegging, for å gjøre viktige endringer og legge gode planer for et tilfredsstillende liv, både i jobb og privat. Er du i et forhold eller i en relasjon, er det like viktig å gjøre det samme.

Gjennom hektiske hverdager og ulike faser i livet, opplever mange par at man tar hverandre for gitt. Kanskje lar de det går for lenge på uklare premisser, og søker hjelp for å bygge opp det de hadde.

Jeg tror det er viktig å tenke forebyggende, også for de som er i et nytt forhold. (eventuelt relasjoner mellom søsken eller venner som vil utforske forholdet og lage gode planer)

Forståelse, respekt, trygghet, tillit, kommunikasjon og samliv er viktige ting å ta seg tid til å snakke om og legge en god plan

Med min bakgrunn som *sertifisert coach og relasjonscoach, inviterer jeg til en positiv og konstruktiv reise med følgende tema:

 • Hele deg: kartlegge din/deres status på ulike områder i livet
 • JTI typeanalyse: kartlegging av dere to som type. Hvor like/ulike er dere og hva betyr det for forholdet
 • Kommunikasjon: Hvordan kan dere kommunisere enda bedre i hverdagen eller ta en «vanskelig samtale» med en vinn-vinn følelse og respekt for hverandre. Metahjulet.
 • Verdier: det som dere står for, verdsetter og det som gir mening. Hva betyr det for deg/dere?
 • Visjon/mål: sette dere et godt mål for tiden som kommer så dere tar godt vare på hverandre
 • Frihet sammen og samliv: hvordan kan dere ta hensyn til egne behov, ønsker og interesser og ha tid til samliv og kjærlighet

Coaching/kurs, flere par; Fredag kl 10-13 kurs, egen lunsj, fortsettelse kurs kl 15-18, kvelden fri

Lørdag kl 10-14 kurs, avslutning og veien videre

Tid og sted; Oslo eller på den franske riviera. Datoer for neste kurs er under planlegging. Begrenset antall deltakere.

Frankrike: kurssted er under avklaring avhengig av antall påmeldte

Coaching personlig for et par: fem møter a to timer i Oslo eller på skype. Dato for oppstart avtales.

Synes du dette høres interessant ut? Send mail og be om mer informasjon med sted, datoer og pris Send mail

*Sertifisert CTI-Coach (2001) og Organisational and Relationship System Coach (Europas første kull i 2006 ved Coach Training Institute, London/Oslo)

Kurs for enslige

Du som er alene kan ha godt av å møte likesinnede, utveksle erfaringer, kartlegge deg selv og utfordre deg til å gjøre noen endringer for en enda bedre hverdag og sette et godt mål. Tema på kurset er;

 • Hele deg: kartlegge din/deres status på ulike områder i livet
 • JTI typeanalyse: kartlegging av deg som type. Hva betyr det iht kommunikasjon, valg, prioriteringer, arbeid, fritid osv
 • Kommunikasjon: hvordan kan du kommunisere enda bedre i hverdagen
 • Verdier: det som du står for, verdsetter og det som gir mening. Hva betyr det for deg og de du har rundt deg
 • Visjon/mål: sette deg et godt mål for tiden som kommer
 • Relasjoner: hva er viktig iht esisterende relasjoner, nye relasjoner og eventuelt eks-partner

Tid og sted; Oslo eller på den franske riviera. Dato for neste kurs settes opp innen kort tid. Begrenset antall deltakere.

Synes du dette høres interessant ut? Send mail og be om mer informasjon med sted, datoer og pris Send mail

På leting etter den rette?

Når du er ute i den store verden for å finne «den rette», kan det være utfordrende. Kanskje har du et forhold bak deg som ikke har fungert og ønsker inderlig å finne en person som fungerer optimalt sammen med deg? Mange snubler seg frem fordi de har for høye forventninger til den nye personen, de sammenligner han/henne med eks partnere, ser bare etter feil  eller de tør ikke spørre de ærlige, viktige spørsmålene om hva de egentlig ser etter hos en kommende partner. Det å være ærlig tidlig om at dere ikke er «på nett» er viktig, og signalene om at dere ikke er på nett, hva er de da? Hvordan skal du tenke? Hva skal du si og ikke si? Hvordan skal du navigere? Ta kontakt hvis du trenger en pilot for å navigere (coach) som kan være din sparringspartner underveis. En pakke på tre-fem timer over tid, kan være et godt utgangspunkt

Jeg har laget flere bloger med fokus på forhold, les min blog om å finne den rette; Les min blog